Koutamäen noita

Olen saanut jonkin verran palautetta kirjasta, enimmäkseen tuttavilta, sukulaisilta ja ystäviltä, mutta myös jonkin verran tuntemattomilta nuorilta lukijoilta. Palaute on pistänyt minut miettimään sitä, millä tavalla jatkan Lonen tarinaa.

Alunperin ajattelin, että tarina ei jatku. Tuntui hyvin vahvasti siltä, että Lone ei halua paljastaa salaisuuksiaan enempää. Lonehan  ei hirveästi tykkää seurustella ihmisten kanssa. Hän viihtyy yksin vallan mainiosti. Ei hän halua kertoa elämästään enää enempää.

No joo, tietysti Koutamäen noidassa jäi (kai) monikin asia selvittämättä. Melkein jokainen lukija on kysynyt minulta jatkuuko ja jos jatkuu, milloin jatkuu? Arvosteluissa on povattu, että jatkuuhan tämä tarina varmasti, kun arvoituksiakin jää.

Yksi yllättävä elementti palautteissa oli se, että Lonen nimenantojuhlissa hänelle lykätty nimikammotus on herättänyt päänvaivaa. Mikä on Lonen "oikea" nimi, sitä on pohdittu kirjaa lukiessa.

Tietysti nimellä on suuri merkitys. En ole ihan varma siitä, paljastaako Lone sen minulle ja lukijoille jatko-osassa, mutta lupaan tehdä parhaani, että näin käy.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hurmeen makua

Kirjastotyön hyvät ja huonot puolet

Hanaa, Kosonen!